[Ossm-members] Re: Upload проблем

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Mar 9 14:27:04 UTC 2005


На 09 мар 2005 (среда), Aleksandar Balalovski напиша:

> трансфери...арно ама пред некој ден гледам КНемо кажува како Аплоад да има и 

Што е ова КНемо? Англиска варијанта дај за да ја изгуглам. :)

> програма. Како можам да проверам кој процес црпи од конекцијата, конкретно, 
> дали некоја скриена програма, daemon, и слично аплоадира нешто некаде...?

netstat -atp па елеминирај што ти е вишак.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list