[Ossm-members] Upload проблем

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Mar 9 17:32:06 UTC 2005


Aleksandar Balalovski напиша:

>Имам АДСЛ и досега се си беше Ок, симнување, аплоадирање и слични 
>трансфери...арно ама пред некој ден гледам КНемо кажува како Аплоад да има и 
>тоа со брзина од 15кб/с, а немаше буквално ништо приклучено, никаква 
>програма. Како можам да проверам кој процес црпи од конекцијата, конкретно, 
>дали некоја скриена програма, daemon, и слично аплоадира нешто некаде...?
>  
>
Пробај со firestarter firewall. Секогаш ти кажува кој процес што работи 
на мрежата. Плус има билд за Мандрак.


More information about the Ossm-members mailing list