[Ossm-members] Гном 2.10 - превод на забелешките

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 10 21:22:51 UTC 2005


Не успеав да го допреведам ова целосно. Останаа уште 100тина стрингови, 
ако може некој да го допреведе и да ми го прати на мејл во наредниве 
неколку денови, ќе го ставам на CVS и ќе се појави на сајтот.

http://users.ossm.org.mk/~ufo/gnome/mk.po (десен клик, Зачувај како - за 
да не ви се отвори во прелистувач)

Фала.

More information about the Ossm-members mailing list