[Ossm-members] proletni maici so pingvini :)

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Mar 18 18:32:55 UTC 2005


Ајде, правиме маички. Тој што ќе го направи дизајнот ќе добие маичка гратис. 
Ако има повеќе предлози за дизајн, ќе направиме гласање. 

Не одговарајте со „и јас сакам една“. Кога ќе имаме дизајн, јас прв ќе пишам 
дека сакам маичка. :-)


-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list