[Ossm-members] Re: Re: Firefox-1.0.2

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 24 13:11:15 UTC 2005


> На биндобс хикс пе инсталацијата беше цела хиероглифи.

изгледа тоа се случува на windows на кој default локалето не е македонско?
изгледа дека инсталерот не е unicode aпликација... но затоа секогаш потои и 
zip опцијата.

-- 
дамјан

            There's no place like ~More information about the Ossm-members mailing list