[Ossm-members] Банери за Фајрфокс на македонски

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Mon Mar 28 06:25:56 UTC 2005


Новица Наков wrote:
> Дали можеме некако да знаеме дека некој воопшто ги ставил банерите?
> 

Предлагам направиме банерите да носат најпрво до mozilla.softver.org.mk 
и од тука да се префрлуваат на www.spreadfirefox.com линкот.

На mozilla.sofver.org.mk ќе ставиме скрипта за статистика, и ќе мериме 
колку пати е симнат firefox, кои сајтови не линкуваат најмногу и сл.
-- 
Emancipate yourselves from mental slavery, none but ourselves can free 
our minds.More information about the Ossm-members mailing list