[Ossm-members] Превод: Бигл

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Wed May 4 07:52:58 UTC 2005


Работи некој на преводот (Beagle)? Претпоставувам не, ама не сакам да се 
дуплирам.
Ако не работи, нека не почнува, инаку нека се јави :)

Поздрав
More information about the Ossm-members mailing list