[Ossm-members] Re: Превод: Бигл

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed May 18 00:16:16 UTC 2005


Томислав Марковски напиша:

> Работи некој на преводот (Beagle)? Претпоставувам не, ама не сакам да 
> се дуплирам.
> Ако не работи, нека не почнува, инаку нека се јави :)


Изгледа не го преведува никој. Почна ли ти? Золтан ми кажа дека во 
девелопмент верзијата на убунту имало и бигл, што значи кај и да е ќе го 
има и во нестабилната...

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list