[Ossm-members] Re: naskoro Linux klub vo Bitola (dokolku pomognete) :)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri May 6 15:37:38 UTC 2005


Arangel Angov напиша:

> Dean Josevski напиша:
>
>> Во Интегра инженеринг од Битола (некои сте биле и знаете), има клуб 
>> којшто е место за одмор и разменување
>

Ете и ја ја напраив истата грешка ко тебе. Те молам во иднина отварај 
нов тред кога пишуваш порака за нова тема. Кажано е 
439865679878543895489359783 пати.


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list