[Ossm-members] Re: naskoro Linux klub vo Bitola (dokolku pomognete) :)

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Mon May 9 07:50:30 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

> Arangel Angov напиша:
>
>
> Ете и ја ја напраив истата грешка ко тебе. Те молам во иднина отварај 
> нов тред кога пишуваш порака за нова тема. Кажано е 
> 439865679878543895489359783 пати.
>
>
Искрено не те разбирам, еве скоро една година како овде комуницираме и 
навистина не знам за што ми зборуваш. ;(

Деан.


More information about the Ossm-members mailing list