[Ossm-members] rabota so php5

Vanco Nastov vanini at mt.net.mk
Thu May 12 00:16:40 UTC 2005


Ѓоре Захарчев wrote:

>From: "Vanco Nastov" <vanini at mt.net.mk>
>
>  
>
>>Најпрво поздрав !
>>
>>Се викам Ванчо Настов 25
>>Од Кавадарци
>>Студент на ЕТФ
>>075610841
>>
>>    
>>
>
>Одговорот се пишува под оригиналниот текст, а не над него!
>За друг пат да знаеш.
>
>http://www.slobodensoftver.org.mk/dokumenti/bonton.html#citati
>
>  
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>  
>
Се извинувам доколку листата ја употребив во
несоодветна насока.
Немав никакава намера.

Ванчо


More information about the Ossm-members mailing list