[Ossm-members] Re: rabota so php5

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 17 08:16:05 UTC 2005


Darko Spasovski напиша:

>Луѓе, што ви е бре на вас!?! Па зарем мислите дека ако нон-стоп мрчите на
>листава за netiquette НАВИСТИНА ќе постигнете нешто, некаде? Или едноставно
>немате попаметна тема за дискусија, а тегнењето на уши со бонтон УРЛ-и ве
>"пали". Искрено, гледано од страна, сето тоа изгледа патетично.
>  
>

Патетично а? Браво. Не знам стварно што да коментирам.
Да ја скинеме листава може? Ем ти ќе се поштедиш од моето и не знам чие 
друго мрчење ем кој како сака ќе може да пишува пораки коа веќе ќе си ги 
праќаат приватно.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list