[Ossm-members] Офтопик

Vanco Nastov vanini at mt.net.mk
Sat May 14 00:18:44 UTC 2005


Ѓоре Захарчев wrote:

>Здраво на сите,
>
>Знам дека е ептен офтопик но морам да си прашам.
>Бидејќи летово би сакал да научам: php, mysql, java, javascript,
>oracle, xml, c, c++, delphi и сл. ме интересира дали некој на
>листава има некаква литература која ќе ми помогне во моето учење.
>Тука би можеле да помогнат и оние кои ги поседуваат, или пак
>знаат од каде може да се најдат програмите да се работи со ова
>што го набројав.
>Доколку тие што имаат литература сакаат да ми позајмат, продадат,
>поклонат и сл. нека пишат па ќе се договориме.
>Но може и само да ми посочат директни линкови до места (на
>интернет) каде што може да се симне литература за истите.
>
>Однапред Ви благодарам на соработката.
>
>
>Поздрав,
>
>
>Ѓоре.
>
>
>
>
>
>  
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>  
>

Јас имам доста електронски изданија од книгите кои
ги бараш, па ако си заинтересиран кажи.

Ванчо


More information about the Ossm-members mailing list