[Ossm-members] Samo da kazam!

Vanco Nastov vanini at mt.net.mk
Wed May 18 00:25:31 UTC 2005


Најпрво уште еднаш ќе се
извинам за тоа што предизвикав реакции, и
потполно се слагам со Васко.

Инаку муабетот ми беше, а бе да воведеме и некои
тарифи за претплата а?
Па да има организацијава некаков буџет, а ако некои
работи се комерцијализираат со време ќе има поголем
интерес и моќ за промоција на слободниот софтвер кај
македонските фирми.
И онака даваме бесплатна техничка поддршка, а знаеме дека главен
проблем со имплементацијата на Linux (иако јас не мислам баш така)
кај фирмиве е достапноста на Тех.поддршка на секое ќоше.
А едно ќоше може да се вика интернет.

Здравејте :))

ВанчоMore information about the Ossm-members mailing list