[Ossm-members] Install Party 2006 by Mandriva Linux

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Wed Nov 2 19:16:28 UTC 2005


>Повторувам имате највеќе 1 ден за да ми испратите Име, Презиме и
е-пошта кој сака >да учествува и дали има заинтересирани воопшто.

Владо Пешов
vlatkop at gmail.com
Имам прашано луѓе што можеби би дошле (уште не сум ги прашал) али пред
да ги прашам пак треба да се имаат информации повише како што се
спомна погоре. Исто за да помогнам околу било што би се сложил само
пак кажи што, каде, како...
Еве заинтересираност за учество и од брат ми :0)

Стојан Пешов
pesov at genrepsoft.com


More information about the Ossm-members mailing list