[Ossm-members] �

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Nov 4 10:37:14 UTC 2005


Blagoj Kapsarov напиша:
> Во преговори сме изгледа ќе биде во Лептокарија во Африка и во сабота на 19
> од 3 до 8 саат поручек.
> Толку!

Ја не доаѓам, пошто на 19-ти е прв роденден на ќерка ми. Можеби и би 
дошол да почнеше од сабајле па да се вратам поручок, вака нема шанси. Шо 
термин ви е ова бе од 3-8?!More information about the Ossm-members mailing list