[Ossm-members] Re: �

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Nov 4 11:01:30 UTC 2005


Vladimir Stefanov напиша:
> Blagoj Kapsarov напиша:
>> Во преговори сме изгледа ќе биде во Лептокарија во Африка и во сабота 
>> на 19
>> од 3 до 8 саат поручек.
>> Толку!
> Шо термин ви е ова бе од 3-8?!

Стварно, глупости, нека почнува од 12 сабајле.
More information about the Ossm-members mailing list