[Ossm-members] Re: �

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Nov 9 01:19:06 UTC 2005


Арангел Ангов wrote:

> Vladimir Stefanov напиша:
>
>> Blagoj Kapsarov напиша:
>>
>>> Во преговори сме изгледа ќе биде во Лептокарија во Африка и во 
>>> сабота на 19
>>> од 3 до 8 саат поручек.
>>> Толку!
>>
>> Шо термин ви е ова бе од 3-8?!
>
Ајде да не се праам шоп и да почнам сега да серам ама луѓе вие стварно 
сакате се на чинија да ви се послужи. Вака не се оди напред, се на некој 
нешто да му смета. Па и термин сега не е у ред. Иначе овоа е само поради 
Владо ако може да дојде, терминот се поместува од 12 часот до 17 часот 
(по предлог на Уфо).

Поздрав, Зоки.
More information about the Ossm-members mailing list