[Ossm-members] �

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Nov 4 11:15:05 UTC 2005


Blagoj Kapsarov wrote:

> Во преговори сме изгледа ќе биде во Лептокарија во Африка и во сабота на 19
> од 3 до 8 саат поручек.
> Толку!
> 
> Не трева многу да му ја мислите туку само да се прајавите и тоа е тоа!

А што тоа ќе биде?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list