[Ossm-members] Баба Трмќина ќе игра оро за време на ручек !!!

Kocoski Igor igor at sam.com.mk
Fri Nov 4 17:32:10 UTC 2005


>
>
>А што тоа ќе биде?
>  
>
Најверојатно ќе има презентација на орото од баба ми Трмќина !!!

Луѓе малку терминот е пореметен навистина. Гледам 19-ти е сабота .. во 
нашава држава ништо не се почитува па и еден ден даден за одмор од *Дедо 
Боже !!!. *
Незнам на колегите од Лугола како им изгледа овој термин ..... Во секој 
случај, ако се оди со комбенце не е проблем, но размислете за луѓето од 
надвор, сепак нека не наликува на политички избори (на кој кога му 
одговара) и кој колку да - папа -  !!!
Е така .. би одговарало мислам од некаде 11:00 до понатака !!!!
    * -Друго кога ќе видиш *и од 03 е арно ќе си се видиш и слушнеш со 
Кумот .. другарчето Даре, Танас од комитетот .. Снежана и 7-те ѓуѓиња 
..... КАКО САКАТЕ !! Мене ми е исто ...
Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list