[Ossm-members] Install Party 2006 by Mandriva Linux - Може ли во Битола !!

Kocoski Igor igor at sam.com.mk
Fri Nov 4 18:51:22 UTC 2005


Ацо се прашувам кога  би се организирало вакво нешто во Битола !!!!
Битолчани, а и Прилепчани се грижат за вакви работи !! ,,, усште од 
времето на Ирцот - ботови, шел и тн ...
Што мислиш ???

More information about the Ossm-members mailing list