Re: [Ossm-members] Install Party 2006 by Mandriva Linux - Може ли во Битола !!

Kocoski Igor igor at sam.com.mk
Tue Nov 8 09:46:01 UTC 2005


Види БАБЛАК !!!
Правото е мое како да те викам, а ако си имаш некој комплекс има 
Психијатри колку сакаш !! Само проблемот е што никој не ги посетува.
- За сељачко однесување сам си потврди со тоа што го напиша, Ова 
пишување носи чуства и убави и лоши. Јас сватив едно од нив и 
дефинитивно се откажувам од Лугола.

Слободно работете си ги вашите проекти !!!
Околу спонзортво (ова како реплика) мислев да дадам 50%, не за Лугола 
тука за ЛИНУКС , а се надевам дека ќе најдам 2-3-ца со кој ако не сега 
напролет ќе направам нешто.

Поздрав и тебе !!
More information about the Ossm-members mailing list