[Ossm-members] ДОБРО

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Wed Nov 9 07:52:27 UTC 2005


Треба да почнете да гледате малце подалеку од Мониторот!
На пример да станете и да видите што има "позади", или ако имате ЅИД тогаш
свртете се назад!
Како и да е ова све треба да биде заваца а не препукавање.
Јас се извињавам али јас не сум организатор. Јас сум само кординатор на
работите што ќе се одвиваат.
Главниот збор го има Зоката и кај него преговори и "желби и честитки".
Ја би да кажем нешто у погледу да буде добро, Македонија.
Иначе има промена и ќе биде во ЛУЛУ, значи пак во Лептокарија али малце на
поразлично место.
И така.

Кај Зоки прашања!?
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20051109/fae798d7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list