[Ossm-members] Лугола презентација

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Wed Nov 9 20:09:04 UTC 2005


Епа официјално, Лугола во Петок (околу 17.00ч, точно време ќе објавиме 
навреме) во ОУ „Елпида Караманди“ во Битола (до Педагошки Факултет) ќе 
ја презентира работата на ГНУ/Линукс и општо слободниот софтвер, 
неговите можности и начини на користење. Повеќе информации има на 
страната на групата [http://lugola.ossm.org.mk]. Сите што сакаат да 
бидат таму нека повелат.

За скоро ќе има и други слични активности.

Поздрав,
АлександарMore information about the Ossm-members mailing list