[Ossm-members] фајрфокс заебанција

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Nov 10 10:22:01 UTC 2005


Денеска снема струја на работа, и кога дојде, вклучувам фајрфокс и вика 
одебри профил. Стискам default, вика тај е во употреба креирај нов. 
Пробав ова она, но додека не креирав нов профил не сакаше да се подигне. 
И сеа сите подесувања, екстензии обележувачи ми отидоа у к.... !
Некое чаре?More information about the Ossm-members mailing list