[Ossm-members] фајрфокс заебанција

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Nov 10 10:30:41 UTC 2005


Vladimir Stefanov напиша:
> Денеска снема струја на работа, и кога дојде, вклучувам фајрфокс и вика 
> одебри профил. Стискам default, вика тај е во употреба креирај нов. 
> Пробав ова она, но додека не креирав нов профил не сакаше да се подигне. 
> И сеа сите подесувања, екстензии обележувачи ми отидоа у к.... !
> Некое чаре?

Средив. Во стариот профил имаше непостоечки линк lock кој водеше до 
127.0.0.1:5548, го избришав, сменив во profiles.ini дифолт да ми е 
стариот и се подигна.More information about the Ossm-members mailing list