[Ossm-members] Предавање на правен + Гном живо CD

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Nov 11 13:13:13 UTC 2005


Оваа среда (16ти) веќе традиционално, како и секоја година, ќе има
предавање за слободен софтвер на правниот факултет (за новинарите).
Пошто живото Гном CD на македонски заедно со OpenCD-то се веќе готови
сакаме да поделиме CD-иња на присутните таму. Се собираме на кеј, кај
камени мост во 17.30 денес и собираме по 100мкд или по кој колку може за
CD-иња. Прифаќаме и донации во празни CD-иња. :)

Ако сака некој да помогне, се гледаме на кај камени во 17.30.

Поздрав.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list