[Ossm-members] Re: Install Party 2006 by Mandriva Linux

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Nov 11 14:13:13 UTC 2005


На пет, 2005-11-11 во 15:09 +0100, Velko KOCEV напиша:
> >
> > Затоа, знае ли некој некого во МКЦ? Праел некој нешто таму? Има било
> > каков контакт?
> 
> 
> Ја ја знам Анѓа. Директорката.  Шо треба да се праша?  За беспари ли да биде....

Да, фала богу. :) Младинскиот културен центар треба да се користи за
вакви работи. Хакерска култура, млади луѓе, тоа е муабетот.

Ако треба барање да се поднесе од страна на оССМ нема да биде проблем да
се напраи и тоа, можеш ли ти да прашаш и да пишеш тука? 

Фала.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list