[Ossm-members] Re: Install Party 2006 by Mandriva Linux

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Fri Nov 11 14:37:07 UTC 2005


Откако зборев со неа, грешка, се извинувам, Анѓа никогаш не станала
директорка (не била назначена од номенкалтурата). Сегашен директор е
Борис Момировски. Мислам дека не функционираат преку е-пошта туку
треба да се напраи состанок директно со него. Бројот од неговата
секретарка е 3115508.


More information about the Ossm-members mailing list