[Ossm-members] Re: Install Party 2006 by Mandriva Linux

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Nov 11 14:58:43 UTC 2005


На пет, 2005-11-11 во 15:37 +0100, Velko KOCEV напиша:
> Откако зборев со неа, грешка, се извинувам, Анѓа никогаш не станала
> директорка (не била назначена од номенкалтурата). Сегашен директор е
> Борис Момировски. Мислам дека не функционираат преку е-пошта туку
> треба да се напраи состанок директно со него. Бројот од неговата
> секретарка е 3115508.

Океј, ќе се јавиме да прашаме.

Фала многу Веле! :)
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list