[Ossm-members] Re: Install Party 2006 by Mandriva Linux

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Tue Nov 15 15:56:34 UTC 2005


Арангел Ангов напиша:

>На пет, 2005-11-11 во 15:37 +0100, Velko KOCEV напиша:
>  
>
>>Откако зборев со неа, грешка, се извинувам, Анѓа никогаш не станала
>>директорка (не била назначена од номенкалтурата). Сегашен директор е
>>Борис Момировски. Мислам дека не функционираат преку е-пошта туку
>>треба да се напраи состанок директно со него. Бројот од неговата
>>секретарка е 3115508.
>>    
>>
>
>Океј, ќе се јавиме да прашаме.
>
>Фала многу Веле! :)
>  
>
Фала во секој случај, но тие се ЛУДИ тамо, не даваат без пари а да не 
кажам колку пари бараат, срце ќе ти прсне. Како и да е дали некој има 
некакви простории на ум што се погодни за презентација и сместување на 
близу 10 компјутери ова и она. Кој што има на ум нека каже да се 
разгледаат сите опции и веќе да се среди ова. Фала многу.

Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list