[Ossm-members] Лугола презентација

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Sat Nov 12 00:51:32 UTC 2005


Уште нешто само
Не знам што е финтата со Дигикам галеријата, charset е подесен на УТФ-8 
а сепак страната кога се отвора автоматски го мести на cp1251, некој идеја?

И како што може да заприметите во Главно Мени на страната има подмени, 
Активности, таму ќе се објавуваат Презентации од групата и преку врската 
Галерии ќе може да се гледаат галериите од Активностите што групата (ќе) 
ги има(ла).

Чаос

More information about the Ossm-members mailing list