Re: [Ossm-members] Здраво =?UTF-8?Q?, _=D0=BF=D1=80=D0=BE=D0=B1=D0=BB=D0=B5=D0=BC?= со mht/windows (write premissions)

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Wed Nov 16 08:22:21 UTC 2005


> никако не можам на партицијата windows( mnt/windows) да ставам write
> > premission(или пак било како да ги менувам ) и тоа логиран сум како root.
>
Јас имам обична FAT (520 МБ) партиција која ја користиам за да
пренесам ствари од Линуксот на Виндоусот, бидејќи ФАТ е поддржан у
секој кернел, а Виндоусот чита ФАТ.


More information about the Ossm-members mailing list