[Ossm-members] Re: Install Party 2006 by Mandriva Linux

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Tue Nov 15 16:56:54 UTC 2005


Зоран Димовски напиша:

> Арангел Ангов напиша:
>
>> На пет, 2005-11-11 во 15:37 +0100, Velko KOCEV напиша:
>>  
>>
>>> Откако зборев со неа, грешка, се извинувам, Анѓа никогаш не станала
>>> директорка (не била назначена од номенкалтурата). Сегашен директор е
>>> Борис Момировски. Мислам дека не функционираат преку е-пошта туку
>>> треба да се напраи состанок директно со него. Бројот од неговата
>>> секретарка е 3115508.
>>>   
>>
>>
>> Океј, ќе се јавиме да прашаме.
>>
>> Фала многу Веле! :)
>>  
>>
> Фала во секој случај, но тие се ЛУДИ тамо, не даваат без пари а да не 
> кажам колку пари бараат, срце ќе ти прсне. Како и да е дали некој има 
> некакви простории на ум што се погодни за презентација и сместување на 
> близу 10 компјутери ова и она. Кој што има на ум нека каже да се 
> разгледаат сите опции и веќе да се среди ова. Фала многу.
>
> Поздрав, Зоки.
> __________________________


Исто ако може некој да среде и на факултетите наши, исто како прифатлива 
опција.More information about the Ossm-members mailing list