[Ossm-members] Poster za lugola

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Wed Nov 16 14:05:11 UTC 2005


Blagoj Kapsarov wrote:

> Батки јас пошо ви требе помош си дозволив малце да го сменам тоа 
> постерот и видете го и ако ви се свиѓа или не или сакате нешто да 
> смениме (но проблем) пишете!

Супер само дај адреса да видиме како изгледа постерот :)
More information about the Ossm-members mailing list