[Ossm-members] Firefox 1.5 RC2

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Nov 16 22:35:14 UTC 2005


Новица вика да сум пишел да го тестирате:
http://www.mozilla.org/products/firefox/all-beta.html *

Тие што имале beta2 или rc1, може да го update-ираат со новиот систем на 
бинарно patch-ување: „Помош“ -> „Провери за надградби“ .. нормално треба да 
имате пермисии за пишување во фајловите од Firefox-от.

Посебно е интересно ако утврдите во кои случаи (ако воопшто има) бинарниот 
patch нема да успее (т.е. ќе бара да го симне целиот).


* Yes да веќе е касно за било какви промени во преводот, освен 
show-stoppers... но сепак треба да знаеме да не забрљаат овие во процесот на 
build-ање баш за нашата верзија.

-- 
дамјан

   "One world, one web, one program"  -- Microsoft promotional ad
         "Ein Volk, ein Reich, ein Fuehrer"  -- Adolf HitlerMore information about the Ossm-members mailing list