[Ossm-members] Слободна verdana

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Nov 17 00:56:43 UTC 2005


На чет, 2005-11-17 во 01:51 +0100, Арангел Ангов напиша:
>  Bitstream Vera Sans има многу
> празен простор помеѓу знаците и пак не е тоа тоа...

Не е празен простор. Ама нешто стварно не е како што треба

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list