[Ossm-members] Re: �

Sound and Magic contact at sam.com.mk
Thu Nov 17 10:54:19 UTC 2005


Aleksandar Balalovski wrote:

> Sound and Magic wrote:
>
>> Балак што проблем имаш во главата ????
>> Убаво ти кажувам дека имаш човек во БТ. Ако непрашаш нема да добиеш. 
>> И искрено да ти кажам за да бидеш преставител на група или водач на 
>> некоја оргаизација треба да имаш вештина.
>> Ајде ела до кај мене јас ќе го напраам флаерот .Нормално без пари 
>> .... па секој не губи време на форуми.
>
>
> Добро ти слеп си или глуп? Ај види дека јас не напишав тоа што ти го 
> коментираш...
>
> Што ме мешаш во секој твој муабет. Ќе барам да те тргнат од листава 
> заради нападен став и заради навредувачки неосновани факти. А тоа што 
> треба да поседуваш како квалитет за да бидеш „водач на група“ не е 
> твоја работа. Мислам дека поседувам повеќе одошто знаеш. Ова не 
> заслужува да биде кажано јавно но заради твоето ниско ниво го пишувам 
> тука.
>
> И не сум Балак, а пошто си слеп или глуп, целото име и презиме во 
> Мејлот ми го пишува, еве пак ќе ти кажам, сум Балал. И на никој начин 
> не можеш да ме навредиш, верувај!
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>

 --- Цитат 1....  * нападен став и заради навредувачки неосновани факти 
!!!!!!!!!!*
 --- Цитат 2.....*Добро ти слеп си или глуп? ???????? -- > Ова мене ми 
го велиш ???????? *
Ова за тебе е навреда со црвено што е напишано ?????
Извини за името по 100 пат ... ,....
црвеното мисли "ГЛУП или ГЛУВ"
*

*More information about the Ossm-members mailing list