Off Topic Re: [Ossm-members] Re: �

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Thu Nov 17 11:23:10 UTC 2005


Луѓе бе дај не заебавајте, па не сте единствени на листата што
постојат. Кажа мислам Уфо повеќе пати дека за лични пресметки и за
работи околу тоа на кој му е поголем да си праќате приватни пораки. Не
овде да ве читам по 100-ти пат кој како сака да го викаат а кој како
вика некој. Земете предвид дека на листава постојат и сериозни луѓе
што не им е до ваквите пресметки.
Пораката ја сметајте како навреда на посебни личности од групата, туку
како поука.
Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list