[Ossm-members] Re: Install Party 2006 by Mandriva Linux

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Nov 18 09:29:29 UTC 2005


Арангел Ангов напиша:
> Јеби га, не сме ние Германци што зимаат по 3000 евра плата и што можат
> да си дозволат да изнајмуваат цели сали па и скара да праат уз локални
> состаноци на кориснички групи. Колку можеме толку, а колку што гледате
> поддршка нема од никој и затоа и не можеме баш многу.
> 

Абе не заебавај. 10 души од Скопје не можат да соберат 50 евра?More information about the Ossm-members mailing list