[Ossm-members] Firefox 1.5 candidates

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Nov 23 22:19:58 UTC 2005


Vladislav Bidikov напиша: 

> za prevodot nemav mnogu vreme detalno da navlezam ali posle 2-3
> saati rabota ne primetiv nekoj seriozen problem

Преводот не е приоритет во овие тестови. Приоритет е дали работи македонската 
верзија. Да не паѓа невообичаено, баг некој. Преводот е горе-долу замрзнат до 
2.0. 

-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list