[Ossm-members] Re: �

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Nov 24 19:45:12 UTC 2005


Jovan Kostovski напиша:

>
> Да го направиме Туксот со  штит, шлем и копје од македонската    
> фаланга ???
>  
>
> Туксот со саат кулата во Битола во позадина или пак Туксот со саат 
> кулата во раце ??
>
мене овие идеи ми се свиѓаат. Може да се направат уште 2-3 варијанти на 
логото за линукс.нет.мк па да се стават јавно на гласање, па нека победи 
најдобриот.More information about the Ossm-members mailing list