[Ossm-members] Re: Offtopic: Karpos onnet wifi

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Oct 6 11:18:38 UTC 2005


Velko KOCEV wrote:
> Ја сум врзан. Изглеа затоа ја глеам страницата. Инаку ја ископирав кај мене
> на блог, http://vele.softver.org.mk/wifi па можете да ја видите. Нема ништо
> посебно на неа само пораката која ја ископирав и од кај до кај им е
> покриеноста. Неам информации за 12 месеци унапред, ама ако е така не знам шо
> ќе се праи.
> 
> On 05/10/05, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
> 
>>Velko KOCEV напиша:
>>
>>>За сите со можност за бежично вмрежување кои живеат околу Карпош, еве
>>>што напишаа дечките и девојките од оннет.
>>>
>>>---------- Forwarded message ----------
>>>From: * WiFi* <wifi at on.net.mk <mailto:wifi at on.net.mk>>
>>>Date: 05-Oct-2005 14:52
>>>Subject: Re: Mnogu fala
>>>To: Velko KOCEV <velko.kocev at gmail.com
>>><mailto:velko.kocev at gmail.com>>, wifi at on.net.mk <mailto:wifi at on.net.mk>
>>>
>>>Samo kazuvaj na site prijateli, ima dovolno bandwith :-)
>>
>>Шо е финтава, не разбирам, сајтот не се отвара??
>>
>>Некој спомна дека он.нет барале да им се уплати 12 месеци унапред за
>>користење на безжичен интернет. Знае ли некој што е муабетот?
>>
>>--
>>Арангел Ангов
>>Слободен софтвер Македонија
>>http://www.slobodensoftver.org.mk
>>info at slobodensoftver.org.mk
>>
>>_______________________________________________
>>Ossm-members mailing list
>>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>>
>>
>>------------------------------------------------------------------------
>>
>>_______________________________________________
>>Ossm-members mailing list
>>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list