[Ossm-members] Re: l10n: tab, јазичие или лист ( ливче )

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sun Oct 9 17:41:07 UTC 2005


Новица Наков напиша:
> Ова ми делува како симпатичен превод. Што мислите да се смени „јазиче“ од 
> ФФ/ТБ во „лист“ или „ливче“?
>   

Јазиче е океј.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list