[Ossm-members] доаѓа ли OO.o 2.0 на македонски јазик?

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Oct 14 18:04:14 UTC 2005


> 1. Дали е (скоро) сигурно дека ОО.о 2.0 ќе излезе другата
недела? 

Јас колку видов се одложи 2.0 за некоја недела, т.е. сега е
планот да излезе и rc3.
=========================================================
WWW.ON.NET.MK

NAJPOSETUVANATA MAKEDONSKA ADRESA!!! 
=========================================================More information about the Ossm-members mailing list