[Ossm-members] доаѓа ли OO.o 2.0 на македонски јазик?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Oct 16 14:06:20 UTC 2005


Novica Nakov wrote:

> 5. Ако добро видов на некои слики од екранот оние основите документи што ги 
> креира ОО.о (пример презентации), се на англиски (пример Click here to add 
> title). Вака е со сите, или не? Знае ли некој како овие се преведуваат, и 
> дали може да се додадат во преводот? 

Незнам на кои слики си ги видел, кај мене на OOo rc2 на македонски ги
дава. „Кликни да додадеш наслов“, „Кликни да додадеш контура“.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list