[Ossm-members] СУСЕ !!

Kocoski Igor igor at sam.com.mk
Mon Oct 24 20:11:16 UTC 2005


Здраво !!!
Имам 5-цд-а на ДВД
- При инсталација се инсталираат пакетите од првото цд, потоа после 
првиот боот ми бара цд-2 и некој патеки кои неможам да ги најдам. Пробав 
се моунтиранје под конзола за неколку часа успеав да кренам нешто налин 
на Workbanch :) ..Е сега ако некој има идеја баш би сакал да чујам.

Коцоски ИгорMore information about the Ossm-members mailing list