[Ossm-members] Install Party 2006 by Mandriva Linux

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Oct 25 16:45:11 UTC 2005Мислам дека не е никакво проблем да се организира било каков настан ако има 
пари да се поркие таа организација. Така, ако Мандрива може да даде доволно 
евра за да изнајмиме простор овде, поканите ќе ги испратиме до сите 
компјутерски фирми по список од Масит и тоа е тоа.-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list