[Ossm-members] Re: Re: веб страна, постер... (Преведувачки маратон бр. 3)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Sep 1 19:50:35 UTC 2005


На 31 авг 2005 (среда), Bozidar Proevski напиша:

> > Еве неколку банери и постер за пропаганда.
> >     http://www.slobodensoftver.org.mk/maraton2005/propaganda/
> 
> Еве неколку забелешки на постерот... Прво текстот би можел да биде во множина 
> за да добие на официјалност. Не е ???интернет страната??? туку 

Еве:
- го поправив ОупенОфис->ОпенОфис. По постерот и низ сајтот.
- Ги поправив тие текстуалните работи.
- Ти ставив и постер накај сино што иде. Иако не верувам дека ќе печатиме
  во боја. :)


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list