[Ossm-members] Re: Re: �� 3)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Sep 1 19:48:17 UTC 2005


Georgi Stanojevski wrote:

>Еве:
>- го поправив ОупенОфис->ОпенОфис. По постерот и низ сајтот.
>

Глиша дај те молам не се заебавај. Што е тоа ОпенОфис жити се, па со 
втората голема буква во ист збор? Такво нешто не постои во македонскиот 
јазик!

Не бе џабе куцам тука...


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list